Skip to main content

« Welke toekomst voor MICE, in Brussel en in België?  » 
 

Omdat een effectieve herlancering van MICE activiteiten essentieel is voor iedereen; bedrijven, instellingen, maar ook voor ons land en onze hoofdstad !

Omdat deze herstart niet optimaal gerealiseerd kan worden zonder diepgaande samenwerking tussen organisatoren, beroepsorganisaties en beleidsmakers !

Omdat Brussel zijn status als “Europese MICE hoofdstad” moet behouden !


Wij nodigen u uit om deel te nemen aan onze rondetafelconferentie op 28 oktober.

We moeten “de dingen” blijven herhalen opdat er uiteindelijk wordt GELUISTERD ! Om een stabiele, positieve en concrete herlancering van onze conferenties en beurzen te verzekeren is luisteren naar de MICE professionals van essentieel belang.

Daarom geven wij u de kans om ook uw mening te geven… van gedachten te wisselen op een positieve en concrete manier met professor Yves Coppieters, een advocaat en regionale en/of federale politieke vertegenwoordigers. Onze toekomst kan toch niet worden bepaald zonder ons. Ook de beroepsverenigingen zijn aanwezig om te luisteren naar uw situatie en verwachtingen. Journalist Eddy Caekelberghs staat aan het roer om een open maar respectvol debat te verrijken en in evenwicht te houden !
 

Details

Begin: 28 oktober 2021
15:00 (Europe/Brussels)
Einde: 28 oktober 2021
19:30 (Europe/Brussels)
restartMICE

SQUARE Brussels Convention Centre

Kunstberg
1000 Brussel
België

Gedetecteerde tijdzone