Skip to main content

Square Brussels

SQUARE ligt naast de belangrijkste transporthub van Brussel, het Centraal Station, waar trein, tram, metro en bus allemaal samenkomen, bijzonder handig! De snelle trein brengt u in minder dan een half uur naar de internationale luchthaven Brussels Airport. Voor bezoekers die meer duurzame vervoersmiddelen wensen te gebruiken, beschikken we over een fietsenstalling en over herlaadpunten voor elektrische wagens. Wie met de auto komt, vindt ruime beveiligde en overdekte parkeergelegenheid onder het gebouw van SQUARE of in de nabijheid.

De bijeenkomst vindt plaats in room 211-212. De ingang is via de Raveinsteinstraat, 2.

COVID-Safe Ticket

The Square Brussels Convention Centre heeft een COVID-Safe ticket nodig om toegang te krijgen tot het gebouw.

Interpretatie

Simultaan vertaling FR-NL zal beschikbaar zijn. Wilt u hiervan profiteren, geef dit dan aan bij uw registratie.

Inschrijvingsgeld

- Gratis voor VZW-leden als de contributie is betaald (met begeleider)
- 65 EUR voor niet-leden


Met de auto

Er zijn twee openbare parkings met meer dan 1700 parkeerplaatsen. Parking Albertine is de meest dichtbij gelegen parking, die ligt onder het gebouw van SQUARE met directe toegang langs binnen. Beide parkings zijn de klok rond toegankelijk en beschikken over herlaadpunten voor elektrische auto's. Voor directe toegang vanuit de parking gaat u naar niveau -3 en volgt u de richtingaanwijzers SQUARE. Deze route biedt directe toegang met een lift. Op korte wandelafstand ligt de parking Grote Markt, die praktisch gelegen is halverwege SQUARE en de UNESCO World Heritage Werelderfgoed Site van de Grote Markt...

Parking Albertine #1
Parking Albertine #2
 Met het open

Via de tuin van de Kunstberg ligt het Centraal Station op korte wandelafstand. Alle belangrijke tram-, bus-, metro- en treinverbindingen komen hier samen, net als de snelle trein van en naar de internationale luchthaven Brussels Airport. Vanuit het Centraal Station vertrekken ook treinen naar elk deel van België, o.a. naar de steden Antwerpen, Brugge, Charleroi, Gent, Mons en Liège.

Metrolijnen 1 en 5, tramlijnen 38, 63, 65, 86

Buslijnen 29, 48, 66, 71, 86, N06, N08, N09, N10, N11

Buslijnen 48 en 95

Buslijnen 38, 71, N06, N08, N09, N10, N11, N12

Tramlijnen 92 en 93

Gedetecteerde tijdzone